venepatja.fi

Muista nämä venepatjan hankinnassa:

 

 

 

Nukkumismukavuus.  Loma menee helposti pilalle, jos on napin kuvat selässä joka aamu kolottaa eikä saa mukavaa nukkumisasentoa jne. Miellyttävämpi, ruostumattomasta teräksestä valmistettu joustinpatja soveltuu muutenkin paremmin veneeseen kuin vaahtomuovi kosteuden takia. Laadukas ja hengittävä petauspatja tuo pintapehmeyttä ja lisäjoustoa.

 

Hengittävyys.  Air-o-bed -petauspatja on merkittävästi hengittävämpi ja ilmavampi kuin tavalliset petauspatjat. Kolmiulotteisen rakenteen ansiosta Air-o-bed tasoittaa kehoon kohdituvia paineita ja edistää näin myös pintaverenkiertoa.

 

Kosteustekijä.  On tärkeää varmistaa, ettei patja homehdu, sitä varten löytyy ventilaatioverkkoa. Se on Nylon -langasta valmistettu matto, joka asetetaan patjan ja pohjan väliin. Verkko mahdollistaa jatkuvan ilman kierron patjan alla eikä  kostumista ja homehtumista pääse tapahtumaan.

 

Hygienia.  Vaihda ja pese lakanoita usein. Muista pestä tyynyt ja peitot sesongin jälkeen ja säilytä niitä talvella kuivassa ja lämpimässä paikassa.

 

Turvallisuus.  Venepatjan tulee olla paloturvallinen. Unikulman patjat on luokiteltu SL1-turvallisuusluokkaan, ja peitot ja tyynyt kuuluvat SL1- että IMO -luokkaan. SL1 on standardi, joka vaaditaan hotellitason vuodevaatteilta.

 

Mikä on IMO? Kansainvälisen merenkulkujärjestön (International Meritim Organization) IMO-luokituksen saaneet tuotteet eivät päästä myrkyllisiä kaasuja palaessa.

 

Unikulman peittojen ja tyynyjen luokitusfaktat:

Cover: 100% fireproof polyester, Meets IMO FTPC part 9 and EN ISO 12952-1, -2, -3, -4:1998

requirements.  Filling: 100% fireproof polyester

 

Uudet patjat saat kun piirrät itse kaavat tai tuot patjan Unikulman myymälään. Maksullisena lisäpalveluna asiantuntijamme tulee kartoittamaan patjojen tarpeen veneellesi. Palvelun hinta on 101€ + kilometrit lähimmästä myymälästä.


Varaa aika lähimpään myymälään!

Unikulma Oy

Petikontie 4, 01720 Vantaa